УГОДА ПРО РІВЕНЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО АУТСОРСИНГУ: СТРУКТУРА ТА ПОРЯДОК РОЗРОБКИ - Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано доцільність розробки Угоди про рівень надання послуг з бухгалтерського аутсорсингу, охарактеризовано основні етапи її розробки та надано характеристику основних розділів.