ФУНКЦІЇ БУХАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Осмятченко, В. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуті функції бухгалтерського обліку в умовах застосування інформаційних технологій. Запропонована функція прямого та зворотного зв’язку. Яка полягає в тому, що автоматизована система бухгалтерського обліку приймає інформацію про господарські операції з місць їх виникнення, перевіряє, обробляє і передає її автоматизованій системі управління підприємством, потім управлінська інформація передається бухгалтерській службі, яка направляє цю інформацію у виробничі підрозділи і використовує її у своїй роботі.