АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ “ПРИБУТОК” ТА “ПОДАТОК НА ПРИБУТОК” В УКРАЇНІ, РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ ТА РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ - Кучер, Світлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз дисертаційних робіт, захищених в Україні, Російській Федерації та Республіці Білорусь, в назві яких зазначено об’єкт “прибуток” або “податок на прибуток”, та систематизовано результати досліджень за роками та основним проблемами.