МАЙНО ЯК ОБ’ЄКТ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто зміни категорії майна в історичній ретроспективі. Виділено основні особливості контролю за його збереженням на кожному етапі розвитку суспільства.