ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ У РІЗНИХ ОБЛІКОВИХ СИСТЕМАХ - Краєвський, Володимир Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Відображенні спільні та відмінні риси оцінки господарських операцій на мікро- та макрорівнях. Показані особливості оцінки таких макроекономічних категорій, як випуск, проміжне та кінцеве споживання.