КЛАСИФІКАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: АНАЛІЗ НАУКОВИХ ПІДХОДІВ ТА СПРОБА ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ - Козлова, Марія Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано найпоширеніші наукові підходи до класифікаційного групування національних систем бухгалтерського обліку, наведено критику існуючих позицій та запропоновано здійснювати класифікацію національних систем бухгалтерського обліку за новими ознаками.