СТРАТЕГІЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ - Канурна, Зінаїда Федорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито напрями удосконалення інформаційної бази, досягнення її відповідності сучасному світовому рівню шляхом кардинальної реорганізації традиційної системи бухгалтерського обліку та її перетворення на базі сучасних інформаційних технологій у комплексну систему стратегічного управлінського обліку.