ЗВІТНІСТЬ ЯК ЕЛЕМЕНТ МЕТОДУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ФОРМА СТАТИСТИЧНОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯ - Іваненко, Валентина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Узагальнено основні підходи до трактування поняття “звітність” як елементу методу бухгалтерського обліку та форми статистичного спостереження. Уточнено сутність поняття “звітність” для однозначного її тлумачення різними користувачами.