КЛАСИФІКАЦІЯ ПОЗИКОВОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Зеленіна, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто існуючі підходи до класифікації позикового капіталу, проведено їх оцінку та запропоновано критерії класифікації позикового капіталу у поєднанні з системою бухгалтерського обліку.