ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Дема, Дмитро Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено роль організації в успішності проведення внутрішнього аудиту та окреслено складові та стадії організації внутрішнього аудиту.