БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА ЛОГІСТИКА ЯК СКЛАДОВІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Гусак, Людмила Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено розвиток і стан логістики у діяльності вітчизняних підприємств. Визначено місце логістики в загальній системі управління підприємством та доведено її взаємозв’язок з бухгалтерським обліком.