ПОНЯТТЯ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ - Варичева, Р. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено природу власного капіталу в історичному аспекті, проаналізовано підходи до трактування даної категорії, обґрунтовано значення власного капіталу підприємства.