РЕАЛІЗАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ЯК ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: РОЛЬ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено напрями реалізації економічного аналізу як професійної діяльності, досліджена роль економічного аналізу в процесі прийняття управлінських рішень, обґрунтовано адекватні сучасним реаліям підходи до організації аналітичної роботи на рівні окремого суб’єкта господарювання.