РОЗРАХУНКИ З ВЛАСНИКАМИ КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ У ВИПАДКУ ВИХОДУ З ТОВАРИСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Пилипенко, Олексій Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено підходи до розрахунку чистих активів в Україні та Російській Федерації для удосконалення методики обліку розрахунків з власниками корпоративних прав у випадку виходу з товариства.