СТАТИСТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ЖИТЛОВОЇ НЕРУХОМОСТІ - Сурай, Анна Станіславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячена дослідженню особливостей ціноутворення на ринку житлової нерухомості регіону,а також визначенню факторів, які впливають на ціну з використанням статистичного моделювання.