ВПЛИВ БЮДЖЕТНО-ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ НА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК ДЕРЖАВИ - Сергієнко, Людмила Костянтинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядається сучасний стан бюджетно-податкової політики України та обґрунтовуються пропозиції щодо покращення бюджетної та податкової систем в умовах виходу з кризи країни.