ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВОГО МЕТОДУ УПРАВЛІННЯ БЮДЖЕТНИМ ПРОЦЕСОМ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗБУДОВИ УКРАЇНИ - Коваль, Віктор Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано трансформаційні процеси у зв’язку із проведенням реформи бюджетного процесу та запровадження програмно-цільового методу в Україні як однієї ланки в ланцюгу організаційно- методичних засад для розбудови держави. У дослідженні систематизовано основні риси та підходи переходу до моделі бюджетування, орієнтованого на результат.