ІНТЕГРОВАНЕ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Юшкевич, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено завдання та ознаки інтегрованого еколого-економічного управління в процесі виробництва на основі його оперативних функцій.