ПІДХОДИ ДО МЕТОДИКИ ЦІНОУТВОРЕННЯ В СИСТЕМІ ВІДНОСИН СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ З ПОКУПЦЯМИ - Норинчак, Ніна Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано та систематизовано проблемні питання щодо ціноутворення в системі відносин сільськогосподарських підприємств України з покупцями.