МОНІТОРИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ СТРАТЕГІЧНОГО АНАЛІЗУ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ АПК - Мороз, Юлія Юзефівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Встановлено роль моніторингу в процесі формування інформаційних ресурсів інноваційного характеру, що лежать в основі стратегічного аналізу. Розглянуто методи стратегічного аналізу та здійснено їх адаптацію до вітчизняних умов господарювання.