ПРІОРИТЕТИ І КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ В УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНІВ - Коломицева, Олена Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Узагальнено та обґрунтовано напрями і результати розвитку регіонів з урахуванням взаємовпливу та взаємообумовленості стартових умов розвитку, визначено конкурентні переваги регіонів різної типології.