ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ РИЗИКИ У СУЧАСНИХ ЕКОНОМІЧНИХ УМОВАХ: СОЦІАЛЬНИЙ АСПЕКТ - Залевський, Роман Антонович; Князєва, Ольга Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуті різні підходи до означення поняття економічний та екологічний ризики, проведено аналіз різноманітних поглядів щодо поняття екологічного та економічного ризиків, визначені і обґрунтовані взаємозв’язки між цими категоріями в контексті сучасних соціальних проблем.