СУТНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ МАЙНОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ АПК - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Охарактеризовано сутнісні елементи інноваційного розвитку майнового потенціалу підприємств АПК.