ОЦІНКА СТРУКТУРНИХ ЧИННИКІВ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА - Бурбела, Т. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються проблеми структурування національної економіки. Досліджено та надано оцінку чинників, що викликають диспропорції в структурі промислового виробництва.