КАДРОВИЙ МАРКЕТИНГ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ - Бородкіна, Н. О.; Крушельницька, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто цілі, завдання кадрового маркетингу в системі управління персоналом промислових підприємств, визначена роль маркетингових досліджень для забезпечення підприємств кадрами в умовах мінливого середовища.