СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ЯК МЕТОДОЛОГІЧНА ОСНОВА ОРГАНІЗАЦІЙНО - ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ/ПОСЛУГ - Акопова, В. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Системний підхід дає можливість комплексно оцінити діяльність системи управління підприємством. Системний підхід виступає як методологічна основа або головний інструмент в управлінні підприємством, який здійснюється на всіх етапах управління і застосовується у вирішенні численних проблем підприємства.