ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ ЗА ЗАРОБІТНОЮ ПЛАТОЮ В УМОВАХ КОМП’ЮТЕРНОЇ ОБРОБКИ ДАНИХ - Щирба, Ірина Маркіянівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано функціональні можливості програмних продуктів для ведення обліку розрахунків за заробітною платою, а також запропоновано модель формування звітних даних щодо витрат на оплату праці для забезпечення інформаційних потреб всіх рівнів управлінні.