АНАЛІЗ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ - Шпильова, Віра Олексіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Подано авторське визначення поняття “стратегічне планування”. Проаналізовано основні стадії стратегічного планування та різні підходи до розробки стратегії регіонального розвитку.