АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ОПОДАТКУВАННЯ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ - Уллубієва, Каріна Касумбеківна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні положення наукової новизни дисертацій вітчизняних та зарубіжних вчених, присвячених питанням бухгалтерського обліку та контролю податку на додану вартість. Визначено основні теоретичні проблеми оподаткування доданої вартості, висвітлено напрями подальших досліджень в контексті обліку та контролю податку на додану вартість.