ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ОПЕРАЦІЙ З ПРИДБАННЯ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ЦІЛІСНОГО МАЙНОВОГО КОМПЛЕКСУ - Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито методику обліку операцій з придбання підприємства як цілісного майнового комплексу, визначено особливості проведення податкових розрахунків за такими операціями.