ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ: ПОСТРАДЯНСЬКИЙ ЕФЕКТ - Скрипник, Маргарита Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто відмінності формування собівартості продукції за радянських та ринкових умов господарювання.