ЗНАЧЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ЗА УМОВ РИНКОВОГО ГОСПОДАРЮВАННЯ - Саух, Ірина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто стереотипи значення собівартості продукції в діяльності виробничих підприємств.