КЛЮЧОВІ ПРОБЛЕМИ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ ГУРТОВОЇ ТОРГІВЛІ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ РЕСУРСНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ СИСТЕМИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - Полянська, Олена Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
З’ясовано специфіку функціонування вітчизняних торговельних підприємств, окреслено низку проблем, які не дозволяють ефективно працювати та розвиватися більшості гуртових підприємств, а також наведено шляхи їх подолання з впровадженням на підприємстві системи управлінського обліку. Запроваджено логіко-структурну модель управлінського обліку, яка дає можливість простежити зв’язки між її основними компонентами та елементами.