МЕТОДИКА АУДИТУ РЕЗЕРВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Пархомчук, Ольга Олексіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто процедури та стадії, які слід використовувати при проведенні аудиту резервів підприємства.