ОГЛЯД ПРОБЛЕМАТИКИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ В ПЕРІОДИЧНІЙ ТА НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Пархоменко, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено ретроспективний аналіз науково-практичних статей, опублікованих на сторінках фахових видань з бухгалтерського обліку та економіки, присвячені проблемним питанням у сфері управління якістю продукції; проведено систематизацію статей за різними напрямами та виявлено загальні тенденції розвитку проблемних питань.