ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ ВИКОРИСТАННЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГАЛУЗІ МАШИНОБУДУВАННЯ - Панібратова, Світлана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячено теоретичним та методичним засадам організації внутрішньогосподарського контролю виробничих запасів для підприємств галузі машинобудування.