БІБЛІОМЕТРІЯ РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Орлов, Ігор Віталійович; Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Встановлено стан наукових досліджень проблем економічної глобалізації як детермінанта розвитку національних систем бухгалтерського обліку шляхом застосування методу бібліометричного аналізу.