ПЕРЕДУМОВИ ТРАНСФОРМАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито підходи до виокремлення передумов появи управлінського обліку та здійснено їх критичний аналіз.