ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК ЧИ ПОДАТКОВІ РОЗРАХУНКИ:ДИСКУСІЙНІ ПИТАННЯ - Кучер Cвітлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто підходи до розуміння суті бухгалтерського та податкового обліку. Доведено неправомірність існування податкового обліку як окремої системи та запропоновано порядок визначення податку на прибуток, згідно податкового законодавства, називати податковими розрахунками.