КРИТИЧНИЙ АСПЕКТ СИСТЕМНИХ МЕТОДІВ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ - Зоріна, Олена Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджуються системні методи аналізу фінансової звітності акціонерних товариств в площині критичної оцінки до вимог сучасної економічної ситуації та новітніх методик дослідження.