СКЛАДСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО: ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ТА ОБЛІКОВЕ ЗНАЧЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Гусак, Людмила Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено розвиток і стан складського господарства в Україні. Розкрито економічний зміст складського господарства в сучасних умовах господарювання та необхідність облікового відображення процесів, що відбуваються в ньому.