БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЗАХОДІВ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Вигівська, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто заходи управління ризиками господарської діяльності та їх вплив на систему бухгалтерського обліку. Визначено особливості бухгалтерського відображення та податкового обліку операцій зі страхування підприємницьких ризиків.