ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ ТА ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ ТОВАРНИХ ЗАПАСІВ - Бровко, О. Т. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено систему інформаційного забезпечення та організацію внутрішнього аудиту в управлінні товарними запасами підприємств торгівлі. Обґрунтовано основні функції, завдання та компоненти внутрішнього аудиту, щодо ефективності використання товарних запасів, функцій, структури та процесу торгівельної діяльності.