ЗАСОБИ ВИРОБНИЦТВА: ЕКОНОМІЧНІ ПОНЯТТЯ ТА ЇХ МІСЦЕ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Бондарчук, Віталій Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто поняття, що характеризують засоби праці. Визначено спільні та відмінні риси між ними та сфери їх застосування.