СУТНІСТЬ ПОНЯТЬ “ТУРИЗМ” ТА “ТУРИСТ” В ЕКОНОМІЧНІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Богданова, Ж. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність понять “туризм” та “турист” у науковій та довідковій літературі для однозначного тлумачення зазначених термінів.