НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АУДИТУ ОПЕРАЦІЙ З РУХУ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ - Бєлоусов, Микита Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Вивчено особливості нормативного забезпечення аудиту операцій з руху статутного капіталу в Україні в розрізі трьохрівневої системи його регламентації.