Впровадження управлінського обліку та еволюція його розвитку - Янчук, Тетяна Юріівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто окремі аспекти впровадження управлінського обліку та еволюція його розвитку.