СИСТЕМНО-СТРУКТУРНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ І ОБЛІКОВИХ ОЦІНОК - Ямборко, Галина Анатоліївна; Ісаєв, Дмитро Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано розвиток та системно-структурні аспекти управлінського обліку на підприємствах. Досліджено проблеми методики управлінського обліку та обґрунтовано доцільність узгодженості облікових оцінок при формуванні інформаційного потоку для прийняття управлінських рішень різними групами користувачів в сучасних умовах розвитку економіки.