ПРОЦЕС АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКУ ЗБУТОВОГО ПРОЦЕСУ ПІДПРИЄМСТВ ЦУКРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Шевчук, Олег Антонович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості процесу моделювання та автоматизації обліку збутової діяльності. Подані авторські рекомендації щодо покращення роботи програмного забезпечення автоматизації обліку збутових витрат на підприємствах цукрової промисловості.