ОКРЕМІ АСПЕКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ З ПОСЛУГАМИ: НА ШЛЯХУ ДО ДЕТІНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - Чижевська, Людмила Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто тіньові схеми зовнішньоекономічних операцій з послугами та методологічні питання бухгалтерського обліку експортно-імпортних операцій послугами.